Carrot cake

Carrot cake
 

INGREDIENTE:2 cani zahar
1 ½ cani ulei
4 oua proaspete
2 cani faina
2 lingurite praf copt
1 lingurita sare
2 lingurite scortisoara
3 cani morcov ras
100-120 grame nuci tocate

Crema :
700 grame zahar pudra
350 grame crema de branza la temperatura camerei
1 lingura esenta vanilie
60 grame margarina la temperatura camereiNu pot sa inaugurez oficial blogul decat cu ceva delicios,desigur!:) Si ce poate fi mai delicios decat un carrot cake plin de gust, proaspat si aromat? Va poftesc,asadar,la o felie virtuala dintr-un tort minunat,si astept acelasi lucru din partea voastra dupa ce faceti reteta!;)

 

DSCF9680

 
 
Incalzim cuptorul la 150C. Intr-un vas mare amestecam zahar, ulei, oua. In altul cernem impreuna faina, praful de copt, sarea si scortisoara. Adaugam ingredientele uscate in amestecul lichid si amestecam bine. Adaugam morcovii, nucile tocate si amestecam pana se omogenizeaza. Impartim compozitia in doua parti egale si coacem in forme unse cu unt, in cuptorul incins,pentru 50-60 minute. Racim in forme.
 
 
 
 
 
 

 Crema o facem astfel : amestecam intr-un vas zaharul pudra, crema de branza, margarina si vanilia.


Ansamblam astfel: primul blat de tort, crema de branza,apoi al doilea strat pe care il acoperim uniform cu restul de compozitie.
Lasam la rece cateva ore si..savuram !:)
 
 
 
 
DSCF9682
 
 
 
 


3 thoughts on “Carrot cake”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 + eighteen =