Patty melts

 

Patty melts(imi ploua-n gura si cand pronunt) reprezinta un sandwich facut din hamburger, ceapa calita si cascaval , toate intre doua felii de paine, de obicei din secara, alcatuind o curata nebunie calorica(un pret mic pe care trebuie sa il platim pentru a ne bucura de aceasta experienta culinara). Pentru mine a reprezentat o neasteptata surpriza, mi-a placut atat de mult ca am vorbit vreo doua zi;e despre el.:)) Deci bun, domne’,bun!

Ingrediente:

-150 grame unt

-1 ceapa mare, taiata solzisori

-500 grame carne tocata

-sare si piper dupa gust

-8 felii cascaval Cheddar sau Swiss

-8 felii paine de secara

 

Topim doua linguri de unt intr-o tigaie si calim ceapa aproximativ 20 de  minute pe foc mediu,  pana devine aurie si moale.

Amestecam intr-un bol carnea tocata cu sare,piper, sos Worcestershire daca dorim si formam patru hamburgeri.

Intr-o alta tigaie topim 2 linguri de unt la foc mediu si prajim hamburgerii pe ambele parti pana sunt gata.

Ansamblam toata nebunia astfel : o felie de paine, una de cascaval, hamurger, un sfert din ceapa aurie, alta felie de cascaval si a doua felie de paine. Intr-o tigaie curata topim ultimile doua linguri de unt la foc mediu si prajim sandwichul pe ambele parti pana se topeste cascavalul . Nom.Nom nom.

 



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 + 5 =