Briose cu salam si cascaval

 

Stiti deja de operatiunea „Pachetel pentru Razvan”. Mereu ma strofoc sa gasesc solutii sanatoase si gustoase pentru el la scoala, sa nu fiu nevoita sa ii dau toate prostiutele cumparate. Si briosele mi se par practice,nici prea prea nici foarte foarte, se fac usor, incap frumos in cutiuta pentru pachet sii..cel mai important..ii plac mult.:)
Pe astea le-am facut in super viteza, intr-o seara tarziu, de unde si lipsa pozelor cu etapele intermediare. Dar am poze cu faza finala, asa ca va puteti face o idee si de cat de frumusele sunt.:)

 
Ingrediente :
-1 ½ cana faina
-1 lingura zahar
-1/2 lingurita sare
-2 lingurite praf de copt
-1/3 cana ulei
-1 ou
-aproximativ o cana lapte
-1 cana salam, sunca,etc
-1 cana cascaval ras
Incalzim cuptorul la 200C si punem hartii de muffins in tava. Amestecam faina, sarea, praful de copt si zaharul si adaugam oul, uleiul si laptele(pana ajungem la consistenta dorita). Amestecam cu mixerul pana omogenizam. Adaugam salamul taiat feliute mici si cascavalul ras si amestecam usor cu o spatula. Punem in formele de muffins cam 2/3 si bagam la cuptor pana trec testul scobitorii(aproximativ 20 de minute) Cu vreo 5 minute inainte sa fie gata putem adauga cate o feliuta de salam si ceva cascaval ras deasupra,pentru un aspect mai frumos si un gust mai bun. JServim cat sunt calde. Sau reci,daca mai raman. J
 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × four =