Aperitiv cu vinete si bacon

Aperitiv cu vinete si bacon
 

Un aperitiv potrivit pentru o masa festiva, sau o solutie rapida atunci cand vreti ceva diferit fata de vesnicele mezeluri. Poate nu e cel mai dragut dintre aperitive, iar eu nu am avut timp sa il pun in evidenta mai bine pentru ca imi bateau musafirii la usa, dar va asigur ca a avut succes, si,dat fiind ca se face in doi timpi si trei miscari, puteti sa va convingeti repede ca am dreptate!:)

Incalzim cuptorul la 210C. Taiem o vanata in felii subtiri(foaarte subitiri) pe lungime. Ungem fiecare felie cu putin ulei de masline apoi asezam peste ea o felie de bacon si doua felii de branza topita(pentru hamburgeri). Presaram ierburi de Provence peste si rulam, apoi prindem cu o scobitoare. Bagam la cuptor 15-20 de minute.Gata!:)
Eu am servit pe un platou alaturi de felii de stromboli si gogosele sarate umplute cu omleta cu feta si masline. Pofta buna!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two + twelve =