Biscuiti cu bacon

Biscuiti cu bacon
 

INGREDIENTE:4 fasii bacon, prajite si maruntite
1/2 cana unt, temperature camerei
1/4 cana sirop de artar
1 1/4 cana faina
2 linguri amidon de porumb
1/4 lingurita sareDesi initial am privit circumspect asocierea intre baconul sarat si siropul dulce de artar, pentru ca stiam ca americanii adora combinatia asta si e foarte des intalnita in retetele lor, am hotarat sa-I dau o sansa si am fost surprinsa cand am observat ca gustul dulce e doar usor insinuat,nicidecum puternic.

Biscuiteii astia sunt moi, pufosi, gustosi, numai buni de pus la pachetel, de exemplu.:) Vesnica mea problema.:) Se fac si usor, dar stiti deja, ca altfel nu va povesteam.:)

DSCF9299

Facem baconul(intr-o tava acoperita de hartie de copt, la cuptor) si il maruntim, dupa ce l-am scurs un pic de grasime pe un prosop de hartie. Batem untul si siropul de artar pana ce untul devine pufos, apoi adaugam faina, amidonul si sarea.

DSCF9296

Adaugam baconul si amestecam cu mana pana ce baconul se incorporeaza in aluat.

DSCF9297

Intindem aluatul pe masa de lucru usor infainata si taiem formele dorite.Cercuri medii, in cazul meu.

DSCF9298

Coacem in cuptorul incins la 175C pana devin aurii, aproximativ 10-12 minute. Pofta buna!

DSCF9305

DSCF9306



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × two =