Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor
 

INGREDIENTE:500-600 grame cartofi curatati
1 catel usturoi tocat sau 1/2 lingurita praf de usturoi
supa de pui sau de legume
unt taiat cubulete mici
patrunjel tocat
sare si piperCartofiorii astia deliciosi i-am avut pe masa de Craciun, si taaare buni au fost. I-am asortat cu niste morcovi multicolori trasi nitel in unt si cu niste carnita la slow cooker(ahh..cate am sa va spun despre slow cooker-the best thing like..ever) si aia a fost. Nu am vrut nimic prea complicat sau prea mult, pentru ca a doua zi urma sa plecam spre tara si mi-ar fi fost mila sa arunc mancarea. Si in plus, pot oricand sa fac ceva mai deosebit sa mancam, nu trebuie sa asteptam sarbatorile.:)) Asa ca am avut o masa de Craciun simpla si gustoasa. Si rapida, desigur!:) Dar acum, ca am pregatit reteta sa v-o arat, mi s-a facut o pofta de exact combinatia asta de carne, morcovi si cartofi, de numa’!

DSCF9114

Incalzim cuptorul la 175C.

DSCF9092

Punem usturoiul peste supa calda si amestecam. Turnam peste cartofii asezati intr-o tava mai adanca, avand grija sa fie acoperiti pe jumatate.Saram, piperam, si asezam peste fiecare cartof un cubulet mic de unt. Bagam la cuptor 35-40 de minute, pana ce o furculita trece usor prin cartof. Ii scoatem si presaram patrunjel tocat deasupra.

DSCF9111

 

Gata! Simplu, nu? Sa vedeti ce gust au…

 

DSCF9109

 

 



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eighteen − sixteen =