Drob

Drob
 

INGREDIENTE:500 grame pipote si inimi
1 piept de pui mai mare
3 legaturi de ceapa verde
3 oua proaspete
1 lingura pesmet
4 oua fierte tari
1 legatura patrunjel
1 legatura marar
sare, piper
Si nu de sare in spinare. Nici de miel,ca nu servesc.De pui, domne’. De pui.Cu ale lui. O inimioara o pipotica o alea alea.Excelent,daca imi permiteti.Pozele sunt de anul trecut, drobul din imagine nu mai e printre noi tot de atunci, insa urmeaza altul mai trainic, mai frumos-saptamana asta.Pana atunci, reteta,zic!

DSCF7311

 

Se fierb maruntaiele si separat pieptul de pui. Se marunteste ceapa si se caleste putin in ule, doar cat sa se inmoaie. Cand sunt gata, se dau prin masina de tocat sau robot.Se adauga si pesmetul si verdeata.

DSCF7305

Se amesteca cu ouale batute. Se adauga sare si piper dupa gust. In functie de consistenta se adauga sau nu din zeama in care a fiert puiul. Se unge tava cu ulei, se tapeteaza cu hartie de copt. Se pune jumatate de compozitie, apoi se aseaza ouale fierte pe lungime.

DSCF7310

Se pune si cealalta jumatate de compozitie si se baga la cuptorul incins la 180C pentru 30 de minute. Pofta buna si..Paste fericit!:)

DSCF7313

 

 



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

11 − 6 =