Crostoli

Crostoli
 

INGREDIENTE:200 grame frisca lichida
270 grame faina
esenta vanilieCrostoli reprezinta o parte importanta a Carnavalului, in Italia, si totodata un desert preferat al sarbatorilor italiano-americane. Acest foietaj fin poate fi gasit sub mai multe nume dar si cu mai multe sugestii de retete. Eu am ales-o pe cea mai usoara posibila, cu doar doua ingrediente(hai, trei, daca punem si esenta de vanilie). Rezultatul  insa e cat se poate de fin si deosebit. Hai, incercati, o sa vedeti! 🙂

DSCF9903

Practic…le amestecam. 😀 Punem frisca intr-un vas, adaugam vanilia si apoi faina treptat. Le amestecam si facem un aluat pe care il intindem subtire, apoi taiem fasii cu roata zimtata.

DSCF9891

Le prajim in ulei incins si le pudram cu zahar pudra.Pam-pam-paaam! Gata.

DSCF9897

DSCF9900

 



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × 5 =