Piperchi dinicati

Piperchi dinicati
 

INGREDIENTE:ardei grasi
rosii
branza telemea
putin ulei
sareAm cam tras chiulul zilele astea de pe site, insa am o scuza: am torturit. Nu, nu torturat. ­čśÇ Daca ma urmariti pe Facebook stiti despre ce vorbesc.

Asa ca am pregatit pentru astazi o reteta care asteapta cumintica inca de asta vara in draft sa fie expusa. Si chiar daca nu mai gasim legumele la preturile de vara, ele sunt inca prezente in piete, asa ca va recomand calduros acest fel de mancare armanesc. Se face extrem de repede, usor,si este incredibil de bun.

DSCF0885

Nu am pus cantitati, pentru ca fiecare sa se poata adapta la numarul de mancaciosi, insa eu folosesc asa: la doua parti de rosii o parte de ardei iar branza…dupa gust.:)

Incingem o tigaie incapatoare cu putin ulei si punem ardeii spalati, curatati si taiati. Acoperim cu un capac.

DSCF0882

Cand sunt aproape gata (adica 90% prajiti, moi) adaugam rosiile taiate cubulete si amestecam.

DSCF0883

Lasam cateva minute pe foc, dupa care oprim focul si adaugam branza faramitata. Amestecam si verificam de sare.

DSCF0884

Delicios si super rapid! Pofta buna!

DSCF0887

 



2 thoughts on “Piperchi dinicati”

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 + thirteen =