Halloween treats- Cake pops cazan

Halloween treats- Cake pops cazan
 

INGREDIENTE:O tava din tortul preferat
Crema de branza
Ciocolata temperata pentru imbracat cake pops urileAs a matter of fact, pe astea le-am facut anul trecut de Halloween, pentru petrecerea lui Razvan de la scoala, dar nu am apucat sa le postez. Am muncit ceva la ele, n-o sa va mint, si am avut nevoie de ceva recuzita, dar au iesit dragutele, chiar daca micutele cake pops nu reprezinta punctul meu forte.

DSCF1016

Incepem prin a pregati o tava din tortul preferat. Eu am folosit un blat de tort alb.

DSCF0998

Dupa ce s-a racit il faramitam si il amestecam cu crema de branza.

DSCF0999

Pana ce putem forma bile din aluat.

DSCF1001

Luam betisoarele de cake pops si le inmuiem in ciocolata topita, apoi le infigem in aproximativ jumatate de cake pop. Adica fiecare betisor in fiecare cake pop, da?:) Si zdup cu ele la rece 10 minute, pana se intareste ciocolata.

DSCF1002

Dam apoi cake pops urile prin ciocolata topita de culoare neagra si le asezam pe o tava pe care am pus hartie de copt. Cand s-a intarit ciocolata trasam flacarile cu rosu si portocaliu ca in imagine. 🙂

DSCF1004

Dupa ce s-au intarit si flacarile intoarcem cake pops urile si marcam continutul cazanului, smoala verde si clocotita sau ce or mai gati vrajitoarele ziele astea. N-as avea de unde sa stiu. 😀 Apoi presaram zahar verde deasupra si trasam si toartele cazanului.

DSCF1016

DSCF1018

Si gata cake pops urile noastre frumoase!

In aceeasi tema, mai putem pregati urmatoarele: pufosele transformate in Frankenstein, ochi scosi din orbita, mumii sau orice ne mai trece prin cap.:)

DSCF1011

DSCF1007

DSCF1006



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twelve + 20 =