Prajitura Noire

Prajitura Noire
 

INGREDIENTE:150 grame unt
160 grame biscuiti cacao
200 grame ciocolata
250 grame frisca nebatuta
15 grame gelatina
Pt ornat:
50 grame ciocolata
50 ml lapte
25 grame fulgi ciocolataSo little time, so much to do…cam asa mi-as descrie viata de zi cu zi.:) Pe langa faptul ca am vreo 40-50 de retete nepublicate in laptop mai am si 74967393 de retete in plan. Decat. SI doar 24 de ore pe zi. Unfair, isn’t it?
Dar reteta asta e musai sa v-o prezint. Se face usor si e super buna. Fina,delicata, gustoasa. Poftiti de vedeti:

DSCF1220

Topim 75 grame unt la temperatura mica. Zdrobim biscuitii. Amestecam untul topit cu biscuitii. Tapetam o tava cu capacitatea de 500 grame cu folie alimentara si turnam amestecul de biscuiti, apasand cu o lingura sa fie uniform. Dam la rece.

DSCF1214

Topim 200 grame ciocolata la bain marie, racim usor si adaugam frisca lichida. Va rezulta o compozitie lichida in care adaugam 75 grame de unt. Punem gelatina intr-un ibric la inmuiat in 150 ml apa, o lasam 10 minute si apoi o punem la bain marie pana se topeste fara a fierbe. O adaugam in compozitia de ciocolata si amestecam. Turnam amestecul peste biscuiti si bagam la frigider pana a doua zi cand rasturnam prajitura si o ornam. SI gata! Feliem si…stiti mai departe…:)

DSCF1219

DSCF1223



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × 1 =