Mic dejun in paine

Mic dejun in paine
 

INGREDIENTE:felii de paine toast
ardei taiat cubulete
sunca taiata cubulete
cascaval ras
oua batute
sare, piperMy, oh, my..ce ma chinui sa scriu ceva de o saptamana sau mai bine. Initial credeam ca din cauza panzei de paianjen asternuta pe site, ca nu am mai scris de anul trecut, insa mi-am dat seama ca aveam o problema la laptop care nu imi permitea sa postez. In fine, cum iarna nu-i ca vara si e mai bine sa fie bine decat sa fie rau, 1000 de nervi mai tarziu iata-ma din nou capabila sa va incant cu retete noi si gustoase.
In meniul de astazi o reteta pe care de cand am facut-o prima oara am repetat-o obsesiv aproape in fiecare zi din simplul motiv ca Razvan a declarat-o „cel mai bun lucru din viata lui” si na, cum poti sa privezi copilul de bucuriile vietii? 🙂
I-am zis eu mic dejun, dar poate lua cu succes si rolul unei gustari sau al unui pachetel pentru serviciu sau scoala. Si se face mega uber simplu. Cam asa:
IMG_6432
Incepem prin a taia marginile feliilor de paine toast, apoi, cu ajutorul unui facalet, aplatizam feliile usor.
IMG_6420
Asezam feliile in formele de briose si presaram deasupra, dupa gust, ardei, sunca si cascaval.
IMG_6422
Turnam oul batut(in care am pus sare si piper dupa gust) umpland cupele si bagam la cuptor pana ce oul e gata.
IMG_6424
Pam-pam! Gustarea noastra delicioasa este gata de a fi devorata si repetata!
IMG_6427



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × two =